Kapcsolat

KERÁMIA Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Kaszaházi utca 89
Telefon:
+3692325558
Fax: +3692325558
Mobil:
+36309470654
+36305055761
E-mail:
keramiakft@keramiakft.t-online.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő 7.30-15.30
Kedd 7.30-15.30
Szerda 7.30-15.30
Csütörtök 7.30-15.30
Péntek 7.30-.15.30
Szombat 9.00-12.00


Cégünkről


A Kerámia Kft 1993 óta működik Zalaegerszegen. Legfőbb tevékenységi körünk a cserépkályhák és kandallók gyártása illetve forgalmazása, amelyben több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek, a tervrajz elkészítésétől, a kályhacsempék legyártásáig, a megrendelt termék készre építéséig. Célunk és feladatunk olyan minőségi szolgáltatás, amely esztétikailag és funkcionálisan is minden tekintetben megfelel a mindenkori igényeknek.

Mi nem tömegtermeléssel foglalkozunk! Cégünk számára a minőség minden tekintetben elsődlegességet élvez! A magas színvonalú szolgáltatásnyújtás érdekében 2000-ben saját kályhacsempe gyártó üzemet alapítottunk. A gyártási folyamat során különös hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára, hogy valóban időtálló terméket alkothassunk. Az öntött és kétszer égetett csempék a letisztult, visszafogott formáktól, az elegáns és különleges díszítési módoktól ütnek el a tömegtermeléstől s válnak egyedivé. Mára mintegy 12 különböző formával s szinte valamennyi színben gyártunk csempéket. A különleges formákkal és mintákkal bíró kályhacsempék megalkotása iparművészeink feladata, melyek közül számos termékünk elnyerte a Képző,-és Iparművészeti Lektorátus Iparművészeti Alkotás címét. Termékeink megfelelnek az ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.

Munkánk során mindig figyelembe vesszük a megrendelők speciális kívánságait, a célszerűséget és a rendelkezésre álló finanszírozási lehetőségeket. Az egyedi elgondolások megvalósítása, az új és széleskörű technológiák alkalmazása és megrendelőink magas szintű kiszolgálása vállalkozásunk legfőbb irányvonala. Megrendelőink között nemcsak magánszemélyeket, hanem számos építőipari vállalkozást és viszonteladót is tudhatunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy munkáink már nem csak az ország több pontján, hanem a határon túl is ismertek és elismertek. Magas színvonalú minőségi termékeinket, ügyfélközpontú szemléletünket szakmai tekintélyünket szeretik és tisztelik az emberek.

Aktuális választékunkat és munkáinkat bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti. Amennyiben ellátogat hozzánk, úgy valamennyi formájú és mintájú csempénket szemügyre veheti külön-külön, illetve kész kályhák részeként is. Ha nem találja amit keres, segítünk az elképzeléseinek megfelelő egyedi csempék megtervezésében és az elképzelt kályha megtervezésében és megalkotásában is.

Nyitottak vagyunk bármilyen feladatra, személyes tanácsadás után elkészítjük Önnek az elképzeléseihez illeszkedő terveket, és árajánlatot. Ezután a döntés már az Öné!

Jómagam és munkatársaim nevében is örömmel vesszük, ha megtisztel minket bizalmával, vagy ellátogat bemutatótermünkbe!

 

 

Papp Károly

ügyvezető igazgató
Vissza az előző oldalra!
KERÁMIA Kft. - Magyar